Hvordan kommer man seg over kjærlighetssorg?

Har du nylig gått igjennom et samlivsbrudd? Var det rotete og skrekkelig og følelsesladet, og du er usikker på om du noen gang kommer til å bli forelsket igjen?

Jeg vet at jeg bare er en fremmed på nettet som du aldri hat møtt, men jeg har noen råd som jeg håper du vil gi en sjanse. Vi har alle vært i forhold som visste seg av ulike grunner å ikke fungere.

Vi møter en ny person, vi får sommerfugler i magen, vi flørter og sommerfulgene utvikler seg til en god varm følelse, vi dater og blir bedre kjent, vi blir hodestups forelska, vi møter på våre første problemer, løser dem og vokser, livene våre fortsetter, problemene fortsetter, noen ganger større, noen ganger mindre og en dag eskalerer det og vi slår opp og flytter fram hverandre og vi blir gale av lengsel etter den personen vi ikke lengre kan ha.

Denne forferdelige og smertefulle prosessen kan føles som om vi går i stykker, men jeg lover deg, hvor klisjèaktiv det enn høres ut, at den kun gjør deg sterkere og mer sikker på hva du egentlig ser etter i et forhold. Det er slik vi snevrer inn søket og lærer mer om hvordan personligheter vi går bedre sammen med, og vi får en bedre fornemmelse av hvilke faresignaler vi skal holde utkikk etter i framtiden.

Det som du går igjennom nå er ikke noe som kan fikses ved å lese en artikkel. Jeg vil dog minne deg om at smerten etter bruddet kommer til å gå over. Jeg vil gjerne gi deg litt perspektiv og forsikre deg om at du før eller siden kommer til å elske igjen, og selvfølgelig også bli elsket igjen. Du kommer til å date, flørte og føle sommerfuglene i magen igjen, noen av opplevelsene kommer til å være fantastiske og andre vil du heller glemme. Men hold ut og prøv å få mest mulig ut av prosessen.

Ikke begrens deg selv med frykt og tvil, og ikke se deg selv som skadd. Det kan godt være at du er alt det som en annen person leter etter, og det er kun en måte å finne det ut på.

Hvis en person som du trodde var en perfekt match for deg ikke svarer, så hold motet oppe og fortsett søket. Noen ganger har man ikke hellet med seg på første forsøk, men når man endelig har det kan søket være over.

Vær deg selv og før eller siden treffer du den rette. Om du forsøker å forandre deg eller tilpasse deg en annen alt for mye, risikerer du å ende opp med en person som du egentlig ikke passer sammen med.

En dag om ikke så veldig lenge kommer du til å våkne opp og ikke lengre tenke på bruddet og være klar til å begynne på nytt. Hvis det ikke er i dag, så gi deg selv tid til å sørge. Når du er klar, er vi her å hjelpe deg å ta første steg mot å finne den perfekte personen å starte hele den fantastiske prosessen med igjen. Og hvem vet hvor det neste forholdet tar deg: Det er det som er så flott med å åpne seg for kjærligheten! Det finnes ingen begrensninger hvis man har tro på seg selv.