Å gå fra online til offline

Det kan være vanskelig å ta steget fra å være online til offline. Det er et så stort skritt, at dette er steget i prosessen, hvor flest potensielle dater går i vasken. Grunnen til at det er en utfordring er at det krever mot. Det krever også engasjement, om enn bare litt.

Etter å ha sendt meldinger fram og tilbake, burde du ha en rimelig god fornemmelse av om du er interessert i personen eller ikke. Skriv lengre og lengre meldinger og avslør flere og flere sider ved deg selv. Alle kan virke søte og hyggelige når de gjemmer seg bak korte meldinger og smilefjes, så det er en god måte å teste om dere passer sammen. Dere kan så bestemme dere for om dere vil fortsette å bli kjent offline eller ikke.

phone-online-smiling

Hvis du ikke føler deg klar til å ta neste skritt, men den andre personen insisterer, så vær åpen og ærlig om hvordan du føler det. Ikke gi slipp på kontroller og gå med på å møtes med mindre du er klar for det.

Etter et par innledende meldinger kan du jo prøve å legge til personen på andre sosiale medier som Instagram eller Facebook. Dette gir deg enda mer informasjon om hvem personen er og hvordan de oppfører seg.

Uansett hvilket stadium av samtalen dere befinner dere på, er det verdt å nevne at du burde unngå å si noe som virker altfor “creepy” eller upassende. For eksempel burde du unngå å snakke om hvor sexy personen ser ut på profilbilde sitt eller hvor deilig rumpe de har. Det er en tid og et sted for alt, og noe som passer seg å hviske noen i øret hjemme hos deg etter en date, passer ikke like godt som melding. For å være på den sikre siden, bare ikke gjør det.

Når det er sagt, hvis den andre personen flørter mye med deg, så kan du selvfølgelig flørte tilbake, hvis du ønsker det.

Etter en telefonsamtale er det neste steget å invitere personen ut på den første daten!

Dette er det store skrittet. Bruk all den informasjoen du har om personen fra profilen deres til å komme med et godt forslag til hva dere kan gjøre. Hvis du har lagt merke til at personen ofte er ute i naturen på profilbildene sine, kan det være en idè å invitere dem med på en gåtur. Hvis Instagramprofilen deres er full av bilder av mat, så ta dem med på en hyggelig resturant. Hvis du trenger litt mer inspirasjon til den første daten, kan du sjekke ut våre andre artikler om idèer til den første daten og hvordan du gjør et godt inntrykk.