10 tips for å gjøre et godt inntrykk på første date

Er du gått tom for idéer til aktiviteter på første date? Fortvil ikke! Vi presenterer en topp 10-liste med morsomme og minneverdige ting dere kan gjøre sammen. Først og fremst er det lurt å bruke det du vet om personen fra deres profil for å velge ut det forslaget som best passer deres område og interesser:

  1. Gå en tur i parken, på fjellet eller i fjæra.
  2. Ta med daten din til et lokalt sportsarrangement de kunne vært interessert i.
  3. Besøk et museum som matcher interessene som daten din har nevnt på profilen sin.
  4. Dere kan prøve å bowle eller spille billiard
  5. Med mindre daten din er en innbitt dyrerettighetsaktivist, ta dem med i dyreparken eller akvariet.
  6. Ta dem med ut for å se en stand-up-komiker
  7. Spis brunch sammen
  8. Lat som om dere er turister for en dag.
  9. Dra på matfestival eller loppemarked.
  10. Ta et dansekurs sammen.

Her er grunnene til at disse idéene fungerer:

 1. Hvis du er en person som liker å være utendørs, vil frisk luft og kaffe være den perfekte måten å bli kjent med daten din på. Om sommeren kan du bytte ut kaffen med is.
 2. Sportsarrangementer gir deg en god mulighet til å snakke sammen. Samtidig er det en god distraksjon hvis samtalen går i stå.
 3. Museum kan være litt risikant, så velg dette alternativet kun hvis du vet hva daten din interesserer seg for. Hvis du er sikker, så vil dette vise daten din at du er åpen for å lære mer om interessene deres og gjerne vil lære mer.
 4. Bowling og billiard er gode måter å få fram det beste hos folk som er konkurransemennesker. Gjør ditt beste og ikke la dem vinne. Hvis du er god i av av disse tingene, så prøv å slå dem og se hvordan de tar det. Det er en god måte å lære mer om personen på, så ikke hold igjen!
 5. Dyrehagen eller akvariet har noen av de samme fordelene som forslag nummer en, men er litt villere. Du ser garantert mange interessante ting som dere kan snakke om etterpå.
 6. Latter er nøkkelen til mange folks hjerter. For mange er humor faktisk en av de viktigste egenskapene de ser etter i en partner. Er du ikke hysterisk morsom som meg? Da er den nest beste tingen å ta dem med en plass hvor dere kan le sammen.
 7. Å gå ut og spise middag sammen er den klassiske date-aktiviteten. Det er dog mindre stress hvis dere møtes til brunsj, og dere har begge tid til å gjøre andre ting senere på dagen.
 8. De fleste av oss har aldri vært turist i vår egen hjemby. Å late som om dere er turister er derfor en flott anledning til å besøke attraksjonene i din egen by!
 9. Mat og drikke i en avslappet atmosfære er et godt alternativ til den klassiske og formelle middagen. På denne måten har begge også muligheten til å avslutte daten på hvilket som helst tidspunkt, skulle ting ikke føles helt riktig. Det er derfor et godt alternativ også når du skal på date med personer du ikke er helt sikker på.
 10. Dansetimer er en fremragende måte å komme tett på en person, uten at det er rart eller unaturlig. Pass på å velge noe som passer dere begge, ikke en vill, ekstravagant form for moderne jazz.

Hvis du vil gjøre daten din enda mer spesiell, så kan du lese vår artikkel om å velge den perfekte aktiviteten for din date.

Vi ønsker deg lykke til på din første date