Be2-gether with the perfect one

Be2 rangeres som en av verdens største online datingplattformer med over 20 millioner medlemmer på 6 kontinenter. Med andre ord, det er en global side.

Selv om dette kan virke en smule overveldende når man skal finne den ene, så hjelper Be2s obligatoriske personlighetstest og søkefunksjon deg i rett retning.

Så hva skiller siden fra andre? Først og fremst kombinerer Be2 personlighetstesten med en geografisk søkefunksjon. Dette gir ikke bare et rimelig presist søk, det gir også brukerne muligheten til å velge om de vil fokusere søket på noen som passer deres personlighet eller som befinner seg innen en bestemt radius.

Funksjonalitet og sikkerhet

Be2 er en internasjonal datingplattform med global tilstedeværelse, og du kan være sikker på at de har integrert et velfungerende databeskyttelsessytem for å forhindre at personopplysninger ikke kommer på avveie.

Fra en brukers perspektiv er siden enkel og lett å bruke. En av de tingene jeg liker best er profilsiden, der du har god oversikt over alt fra din egen aktivitet, til nye partnerforslag. Kjempe enkelt!

Vår konklusjon

Med Be2s internasjonale nærvær og gratis 1-måneds prøvemedlemskap er det vanskelig å ikke la seg friste. Selv om de anbefaler andre datingsider, som Elitesingles, til de som leter etter et seriøst forhold, så anbefaler vi samtidig Be2 til de som er litt usikker på hva de ser etter. Deres store medlemsbase og søkefunksjon høyner sjansene dine til å møte en god match. Sjekk om du matcher med noen!

Besøk siden